04 95 840 804

Badkamerrenovatie

De badkamer renoveren
begint bij sterk denkwerk!

De knoop is doorgehakt…
U gaat de badkamer renoveren want ze is dringend aan vernieuwing toe!

Misschien is ze momenteel net iets te klein, niet erg praktisch ingedeeld of gewoon wat afgeleefd of ouderwets ingericht.
Maar hoe beginnen aan zo’n renovatieproject?

c4b0b4fb-10b6-43bb-b15b-5722cfbccdbd

De bestaande badkamer moet natuurlijk worden uitgebroken en nieuwe toestellen geplaatst, maar had u ook al aan de leidingwerken, vloeren, elektriciteit, ventilatie, tegels en energiezuinige boilers gedacht? Een badkamer renoveren brengt nu eenmaal een hele hoop vragen met zich mee en is een project waarbij alle fasen in correcte volgorde en uiterst nauwkeurig moeten worden afgewerkt om tot een duurzaam en net afgewerkt resultaat te komen.

De badkamer renoveren begint daarom altijd met sterk denkwerk vooraf om ervoor te zorgen dat uw prachtige nieuwe badkamer ook écht een praktische ruimte wordt waar het aangenaam vertoeven is en een plek waar u nog jaren van kan genieten. Daarom komen we bij VEPA Service altijd eerst ter plaatse om uw wensen en noden te bepreken en alles in detail te overlopen zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Met onze jarenlange ervaring weten we perfect welke vragen we moeten stellen en adviseren we u bij elke beslissing.

Dit gesprek en een nauwkeurige opmeting van de huidige ruimte zijn bovendien volledig gratis en  vrijblijvend. Nadien bezorgen we u een duidelijke en uiterst gedetailleerde offerte en bij goedkeuring gaan we aan de slag om de huidige badkamer in geen tijd te transformeren naar de badkamer van uw dromen.

De badkamer renoveren met een mini-facelift of met een totaalrenovatie, voor ons is geen project te groot of te klein. Elke badkamer krijgt onze onverdeelde aandacht en we gaan steevast voor een hoge afwerkingsgraad.

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS PLAATSBEZOEK EN DESKUNDIG ADVIES.

Vergeet u trouwens ook niet te informeren naar een mogelijk verlaagd BTW-tarief voor verbouwingen aan woningen die ouder zijn dan 5 jaar en na te kijken of u in aanmerking komt voor mogelijkse overheidssubsidies?

Laat VEPA Service uw badkamer renoveren en dit is wat u mag verwachten:

  • Een persoonlijke, open en duidelijke communicatie en dat door de meewerkende patroon zelf. Geen gewiekste verkopers met mooie praatjes, wel betrouwbaar advies van een ervaren vakman!
  • Geen ongekende onderaannemers in uw huis wanneer we uw badkamer renoveren, want we werken enkel met eigen personeel. Ons team professionele stielmannen realiseren professioneel en nauwkeurig werk, een beleefde communicatie en respect voor de privacy van uw huis!
  • Onze kwaliteitseisen liggen zowel voor de producten en materialen waar we mee werken, als voor ons eigen werk, zeer hoog. Elke fase van de werken wordt nauwlettend opgevolgd en ook onze eigen afwerking wordt strikt gecontroleerd om aan de VEPA Service kwaliteitseisen te voldoen!
  • Klantgerichte service: een troef die veel vakmannen aanhalen, maar bij VEPA Service nemen we service levels heel ernstig en dus gaan we nét een stapje verder dan onze collega’s. Hoe? Dat verklappen we nog niet op deze site, maar nodig ons uit voor een gratis plaatsbezoek en ontdek hoe wij ook in een service een échte meerwaarde bieden.

Deze badkamers werden al door VEPA Service
onder handen genomen.

ONZE PARTNERS

Wanneer we een badkamer renoveren, kiezen we steevast voor kwaliteitsvolle en betrouwbare materialen.

De keuze van materialen staat u volledig vrij, maar gebaseerd op onze jarenlange ervaring kunnen we vast enkele nuttige tips en adviezen met u delen om de kwaliteit van uw nieuwe badkamer te waarborgen.

Onderstaande fabrikanten doorstonden de VEPA Service kwaliteitstest met glans en worden warm aanbevolen.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Hier verschijnen binnenkort de klantenervaringen

user Binnenkort