04 95 840 804

Badkamer mindervaliden

Kies voor een aangepaste badkamer.
Mindervaliden en senioren badkamers
maken het leven écht makkelijker!

Laat je badkamer je levenskwaliteit niet beperken!

Als men een dagje ouder wordt of leeft met een fysieke beperking, dan worden alledaagse zaken zoals zich wassen steeds minder evident. Met een aangepaste badkamer voor mindervaliden of senioren, groeit de badkamer letterlijk en figuurlijk met u mee en worden onnodige ergernissen en gevaarlijke situaties vermeden.

IMG_2995

Een in de hoogte verstelbare wastafel bijvoorbeeld, een verhoogde toiletbril en enkele strategisch geplaatste handgrepen zijn kleine ingrepen die uw leefcomfort en veiligheid toch aanzienlijk kunnen vergroten.

Voor ouderen betekent zo’n aangepaste seniorenbadkamer vaak dat ze iets langer zelfstandig kunnen wonen zonder te moeten inboeten op persoonlijke hygiëne, en voor mindervaliden wordt het dagelijkse leven met een aangepaste badkamer ook aanzienlijk eenvoudiger. Niet altijd hulp moeten vragen in de badkamer respecteert ook de trots en privacy van senioren en mindervaliden en kan dus ook om emotionele redenen hun leven nét iets aangenamer maken.

VEPA Service is al meerdere jaren gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van badkamers voor mindervaliden en senioren thuis, in zorginstellingen en in ziekenhuizen. Zo kunnen ook ouderen en hulpbehoevenden ten volle van een praktische en veilige badkamer genieten. Van kleine ingrepen tot complexere constructies voor rolstoelgebruikers, we passen de badkamer aan de gebruiker aan en niet andersom!

Ontdek enkele standaard toepassingen en eerder gerealiseerde badkamers voor mindervaliden en senioren op deze website. Op eenvoudig verzoek komen we ook bij u ter plaatse om te bekijken welke verbeterpunten mogelijk zijn. Plaatsbezoeken, opmeting en gedetailleerde offertes zijn steeds gratis en vrijblijvend. U heeft dus niets te verliezen om veel aan gebruiksgemak te winnen!

Vergeet u zeker niet te informeren of de werken voor een aangepaste badkamer mindervaliden of senioren in aanmerking komen voor tussenkomst door uw ziekenfonds of gemeente (afdeling Welzijn) of voor subsidies door de overheid of van het Vlaams Fonds?

BENIEUWD WAT WE
VOOR UW BADKAMER KUNNEN BETEKENEN?

Contacteer ons en we laten het snel weten!

Toepassingen badkamer mindervaliden en senioren

  • In hoogte verstelbare wastafels
  • Kantelbare spiegel
  • Verhoogde toiletbril en wc’s die afspoelen én drogen na toiletbezoek
  • Doucheruimtes verbreed, op vloerniveau en drempelloos voor rolstoeltoegankelijkheid
  • Anti-slip ondergrond in douchecabines
  • Plaatsen van handgrepen en zitbankjes in bad of douche
  • Kranen met bewegingssensoren

Bij VEPA Service bekijken we niet alleen de hoogte, het gebruiksgemak en de veiligheid van de badkamermeubels en sanitaire toestellen, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid achteraf. Zo hebben ook mindervaliden en senioren een badkamer die op alle vlakken gebruiksvriendelijk en praktisch is.

Deze badkamers werden al door VEPA Service
onder handen genomen.

mindervaliden
IMG_4189
IMG_2538
IMG_2999

ONZE PARTNERS

Wanneer we een badkamer renoveren, kiezen we steevast voor kwaliteitsvolle en betrouwbare materialen.

De keuze van materialen staat u volledig vrij, maar gebaseerd op onze jarenlange ervaring kunnen we vast enkele nuttige tips en adviezen met u delen om de kwaliteit van uw nieuwe badkamer te waarborgen.

Onderstaande fabrikanten doorstonden de VEPA Service kwaliteitstest met glans en worden warm aanbevolen.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Hier verschijnen binnenkort de klantenervaringen

user Binnenkort