04 95 840 804

Onderhoud & herstellingen

De badkamer herstellen:
zelf doen of toch eerder een vakman inschakelen?

De badkamer herstellen, vervelend, maar het kan wel eens nodig zijn…

Hoe nauwkeurig de badkamer ook geplaatst is, een badkamer blijft een technische en natte ruimte die af en toe extra aandacht vereist om ze functionerend en hygiënisch te houden.

Een wc-bril vervangen kan u vast nog zelf maar complexere herstellingen zijn misschien toch eerder werk voor een ervaren vakman. U wil er toch zeker van zijn dat de problemen definitief zijn aangepakt tijdens de herstelling en u dezelfde ongemakken worden bespaard in de toekomst?

61471a99-af97-4620-830e-999aa11f2234

Bij VEPA Service kan u rekenen op een professioneel team dat snel ter plaatse is om uw badkamer te herstellen en dat zowel voor kleine als grotere badkamer herstelwerken zoals:

  • schade na waterlek herstellen
  • kranen en toestellen vervangen en aansluiten
  • vochtproblemen aanpakken
  • leidingwerk en buizen herstellen of vervangen
  • gedeeltelijk of geheel vervangen van sanitaire toestellen
  • badkamermeubels plaatsen of opnieuw verankeren
  • en vele andere sanitaire herstellingen

Zeker voor speciale badkamers, die aangepast zijn aan de noden van mindervaliden of senioren, met bijvoorbeeld extra handgrepen of maatwerk sanitaire toestellen is het handig om een hersteller in de buurt te hebben die de nodige kennis in huis heeft om ook deze badkamers te onderhouden en te herstellen.

Voor alle herstellingen en zeker ook voor dringende interventies zijn we snel ter plaatse. De badkamer herstellen zodat u gerust bent dat de herstelling permanent is en duurzaam uitgevoerd, dat is onze doelstelling!

Wij treden hard op tegen hard water!

Last van kalkaanslag en veel zeep nodig vooraleer u een schuimeffect krijgt? Voelt uw huid na het douchen droog en geïrriteerde huid aan en is uw was minder schoon na het wassen?

Waarschijnlijk heeft u last van hard water. Het is een veelvoorkomend fenomeen met vervelende gevolgen. Erg onpraktisch en bijzonder onaangenaam, en hard water heeft ook nadelige financiële consequenties.

Hard water en kalkafzetting kan immers een gebrekkige warmteoverdracht in radiatoren betekenen, een lagere energie-efficiëntie voor uw sanitaire toestellen en het vermindert aanzienlijk de levensduur van kraanwerk en leidingen.

Gelukkig kunnen we bij VEPA Service hard water verzachten en deze nadelige consequenties van hard water effectief bestrijden.

Deze badkamers werden al door VEPA Service
onder handen genomen.

IMG_2331
61471a99-af97-4620-830e-999aa11f2234
home-renovatie
IMG_7756

CONTACTEER ONS

Wacht niet langer en contacteer ons om hard water te verzachten,
want waterbehandeling bespaart u zowel ergernissen als kosten!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Hier verschijnen binnenkort de klantenervaringen

user Binnenkort